BillingByWeb
  CollectingByWeb
  Commerciële service bedrijven
  Kwaliteitsanalyse
  Juridische opvolging en begeleiding
  Ideale Formule
  Online Demonstratie
[NL] - [EN]

 

Vlotte en volledige inning van facturen met CollectingByWeb

Geld is een gevoelige materie! Correct en efficiënt factureren met daarbij een goed debiteurenbeheer is van cruciaal belang voor een goede bestendige relatie met uw klanten. U stelt het vanzelfsprekend op prijs dat uw facturen volgens afspraak worden voldaan. Om de goede verstandhouding met uw debiteuren te bewaren zijn soms passende maatregelen nodig. CollectingByWeb is dan een uitstekende keuze.

Ken uw klant!
Laat geen tijd verloren gaan en pas een flexibele aanpak toe, gebaseerd op het vertrouwen in uw klant. Trouwe betalers hoeft u geen betalingsherinnering te sturen omdat u weet dat betaling wel in orde komt. Pas wanneer de debiteur afwijkt van zijn reguliere betalingsgedrag kan er actie worden ondernomen. Een kwestie van het instellen van parameters. Voor de groep zogenaamde slordige betalers kunt u een kort lopend invorderingsproces instellen. CollectingByWeb is zowel preventief als oplossingsgericht inzetbaar ter bevordering van vlotte betaling.

Dynamisch
CollectingByWeb gaat uit van een dynamische aanpak met automatische verzending van een betalingsherinnering naar debiteur. Via e-mail, als faxbericht of per gewone post. Met behulp van een internetlink in het e-mailbericht kan debiteur de factuur in CollectingByWeb raadplegen. In dit kader verdient het aanbeveling om per e-mail te werken. Door de digitale reactie van debiteur op een vraag van u ontstaat een interactief en communicatief proces.

Factuur, hoezo?
De debiteur die eerder al via BillingByWeb liet weten dat hij de factuur heeft aanvaard, kan hierop niet meer terugkomen. Bij gebruikmaking van alleen de module CollectingByWeb heeft debiteur de mogelijkheid crediteur te vragen opnieuw een factuur te zenden. Veelal volstaat digitale toezending in PDF formaat met de mededeling aan debiteur dat hij de factuur kan downloaden alvorens hem te verzoeken ontvangst en aanvaarding van de factuur te bevestigen. Zodra de factuur in orde blijkt te zijn, volgt de vraag wanneer debiteur zal betalen.

Betaling oké?
Als debiteur te kennen geeft dat hij al heeft betaald of van plan is te betalen wordt debiteur verzocht in CollectingByWeb de betalingsdatum in te voeren. Aan crediteur wordt automatich gevraagd de ontvangst van de betaling te bevestigen nadat deze bij crediteur is bijgeschreven. In dit laatste geval ontvangt debiteur een e-mail waarin hij wordt bedankt voor de betaling! Bij niet-betaling zal debiteurenbeheerder van crediteur automatisch een beltaak opgedragen krijgen in CashflowByWeb.

Geen reactie?
Mocht debiteur niet reageren dan bestaat de mogelijkheid in CollectingByWeb een automatisch op te volgen taak aan te maken. Dit gebeurt door middel van flexibele parameters. Op deze wijze kan de debiteurenbeheerder bijvoorbeeld de debiteur bellen. Tijdens het telefoongesprek heeft hij in één oogopslag alle historische gegevens van de betreffende factuur en van de reeds genomen acties bij de hand.

CollectingByWeb troeven

  • Psychologie – commerciële belangen en passende invorderingsmaatregelen bijten elkaar niet omdat CollectingByWeb als een neutrale tussenpersoon fungeert.
  • Vertrouwen – de ervaring leert dat debiteuren het als innovatief ervaren zodra zij met CashflowByWeb te maken krijgen. De tussenschakel CollectingByWeb wijst op een professionele aanpak. Het gevolg is: snellere en volledige betaling.
  • Flexibele parameters – door uw debiteurenbeheer te segmenteren kunt u perfect rekening houden met de betaalgewoontes van uw klanten. Immers de ene klant is de andere niet, het blijft mensen- en maatwerk.
  • Juridisch dossier – als het dan toch zover komt dat u de vordering uit handen moet geven, dan beschikt u met “één druk op de knop” over een compleet juridisch dossier in een zipfile. Inclusief alle correspondentie, aantekeningen, data enzovoort. Een succesvolle juridische invordering van uw factuur wordt daarmee vergroot.
  • Incassoconditie – een vlotte en complete dossieroverdracht naar de incassospecialisten voorkomt eventuele ruis tijdens het invorderingstraject en bevordert snelle incassering.

Voor meer informatie en/of een snelle online demonstratie, klik hier

Wij werken graag met u samen om uw debiteurenbeheer vlot en eenvoudig te laten verlopen.

Samen zoeken we de beste formule voor uw onderneming.

Info
www.debiteurenbewaking.eu
www.CashflowByWeb.eu

< page up >