CahflowByWeb
  CashflowByWeb in detail
  Commerciële service bedrijven
  Kwaliteitsanalyse
  Juridische opvolging en begeleiding
  Ideale Formule
  Online Demonstratie

[NL] - [EN]

Online Demonstratie

Maak op een eenvoudige en geheel vrijblijvende manier kennis met CashflowByWeb.

Vul uw bedrijfsgegevens in en wij maken met u een afspraak voor een online demonstratie.

De korte demonstratie geeft u een duidelijk eerste inzicht in de werking van CashflowByWeb. U zal zien dat het systeem heel eenvoudig in gebruik is.

Vervolgens maken we op uw verzoek een persoonlijke afspraak met één van onze medewerkers. Het voordeel van deze werkwijze is dat u ondertussen al heeft kennisgemaakt met het systeem. U heeft al een beeld van CashflowByWeb.

Dit geeft u dan ook de gelegenheid om er eens over na te denken. Zo kan u tijdens het persoonlijke gesprek doelgerichte, specifieke vragen stellen, waardoor u snel een idee krijgt over hoe CashflowByWeb u kan helpen. Dit bespaart u tijd en moeite.

Doe het nu!  Klik hier en vraag uw online demonstratie aan of voor vrijblijvend meer informatie.

Dag van de demo - praktisch

Op de dag van de demo nemen wij op het afgesproken tijdstip contact met u op.

U krijgt door op het icoon te klikken een ID en paswoord waarmee u toegang krijgt tot onze server.

De demo start. Aan de hand van enkele voorbeelden krijgt u een virtuele rondleiding in het systeem CashflowByWeb.

Voorwaarden online demonstratie

Het gebruik van een DEMO / DPRAP sessie van Delta Point OCS bvba is geheel onverplicht. U bent zelf verantwoordelijk voor het opstarten van de DEMO / DPRAP sessie. U kunt een lopende demosessie ten allentijde beëindigen, zonder dat wij deze beëindiging van uw kant kunnen voorkomen. De verstrekte sessiecode is voor iedere DEMO / DPRAP sessie uniek en kan door Delta Point OCS bvba op geen enkele manier voor een tweede keer worden gebruikt. Delta Point OCS bvba kan niet aansprakelijk gesteld worden voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van DEMO / DPRAP sessie van Delta Point OCS. Eventuele claims naar aanleiding van deze DEMO / DPRAP sessie worden door Delta Point OCS bvba niet geaccepteerd. Door akkoord te gaan met de inhoud van deze pagina verklaart u kennis te hebben genomen met de voorwaarden online DEMO / DPRAP sessie van Delta Point OCS en geen bezwaar te hebben met het opstarten van een DEMO / DPRAP sessie als volgende stap.

Klik op login voor sessie te activeren

   DEMO sessie           DPRAP sessie

                          


< page up >