[NL] - [EN]

More Cashflow in Less Time

CashflowByWeb - Debiteurenbewaking op maat

Een snelle betaling met CashflowByWeb!

Elke onderneming kan door wanbetalers in ernstige moeilijkheden worden gebracht. Een goed en gedisciplineerd debiteurenbeheer kan dit doemscenario voorkomen.
Met CashflowByWeb kan het eenvoudiger, sneller en effectiever.


Debiteurenbewaking
,,Een goed debiteurenbeheer is een samenspel van preventieve acties en oplossingsgericht handelen om risico’s te beheersen, terwijl het de onderneming tegelijk kansen biedt.” Zo vat Henri De Swaef het samen. Hij is zaakvoerder bij Delta Point OCS en bedacht het softwareprogramma CashflowByWeb: “Debiteurenbeheer vergt een multidisciplinaire aanpak binnen een bedrijf. Iedereen heeft daarin zijn eigen verantwoordelijkheid. Zeg niet te snel dat klanten slechte betalers zijn. Ondernemingen verzuimen vaak prioriteit te geven aan invorderingsacties van openstaande facturen. Bij goede bestendige relaties kunnen, commercieel gezien, emoties een verkeerde rol spelen. Ook procesmatig kan er iets fout gaan. Tijdens het afsluiten van contracten staat men soms onvoldoende stil bij afspraken op financieel gebied”, aldus Henri De Swaef. CashflowByWeb maakt een geautomatiseerd operationeel en interactief debiteurenbeheer mogelijk en is dé oplossing voor al deze beperkingen.


Goede communicatie is de basis van een goed debiteurenbewaking
Transparante communicatie, zowel intern als extern, is van het allergrootste belang. CashflowByWeb zorgt hiervoor. Bij CashflowByWeb communiceren alle betrokken partijen in eenzelfde omgeving, zelfs de debiteuren! “Als dienstverlenend bedrijf hebben we lang naar dergelijke software gezocht, helaas tevergeefs. Uiteindelijk hebben we besloten zelf een web based softwareprogramma voor de markt uit te werken, dat nu op huurbasis beschikbaar is voor zowel bedrijven die hun eigen debiteurenbeheer op traditionele wijze uitvoeren als ook voor externe dienstverleners”, aldus Henri De Swaef.


Automatisch
CashflowByWeb wordt via het web gestuurd en zorgt voor een automatische opvolging van zowel de openstaande facturen als de acties die vervolgens moeten worden uitgevoerd. Het beheer wordt op dynamische wijze verricht door de gebruiker. Wanneer actie uitblijft, pakt CashflowByWeb zelf de opvolging automatisch weer op. Het is een interactief proces waarbij alle partijen worden betrokken, zowel debiteuren als crediteuren. Een dossier wordt automatisch aangemaakt door CashflowByWeb en up-to-date gehouden door het loggen van acties, welke door de gebruikers worden uitgevoerd. Aanvullende informatie uit het proces en documenten van de debiteur kunnen aan het digitale dossier worden toegevoegd. CashflowByWeb is bijzonder gebruiksvriendelijk, effectief en zeer efficiënt. U krijgt meer tijd om u toe te leggen op uw hoofdactiviteiten. De vele bedrijven die reeds werken met CashflowByWeb kunnen en willen het programma niet meer missen.

CashflowByWeb troeven

 • Duidelijkheid – bij elke betalingsherinnering kunt u een kopie van de factuur, de bestelbon en de leveringsbon bijvoegen om debiteur een compleet beeld te geven. Zo bespaart u veel tijd, u stimuleert de debiteur tot reguliere betaling, en de ontvangst van de factuur kan niet meer worden bestreden.
 • Flexibiliteit – opvolgende openstaande facturen en invorderingsacties kunnen worden geautomatiseerd middels een koppeling, en zelfs door handmatige aansluiting op uw boekhoudprogramma. Een takenplatform en uw e-mailbox maken het samenspel compleet.
 • Dossier – alle handelingen en documenten kunt u opslaan in het digitale dossier. De online faciliteit kan ook worden geraadpleegd of opgevolgd door collegae en/of (eind)verantwoordelijken. Bij eventuele overdracht van de vordering beschikt u snel over het kant en klare juridische dossier.
 • Transparant – doordat crediteur en debiteur in dezelfde omgeving communiceren ontstaat er duidelijkheid en wederzijds vertrouwen.
 • Liquiditeit – door verbetering van de liquiditeitspositie van het bedrijf verlagen crediteuren nadrukkelijk hun behoefte aan werkkapitaal.
 • Snelle betaling – twee ingangen zijn aan de orde.
  1. BillingByWeb vraagt de debiteur de ontvangst van de factuur te bevestigen en vooral te aanvaarden.
  2. CollectingByWeb biedt mogelijkheden om de vordering effectief te inne

De toepassing van CashflowByWeb zorgt voor:

 • interactieve relaties tussen debiteur en crediteur
 • uitstekende onderlinge verstandhouding
 • tijdsbesparing door automatische processen
 • kortere betaaltermijnen (DSO), meer liquiditeit
 • optimale communicatie
 • besparing van indirecte kosten
 • professionele aanpak
 • kant en klaar juridisch dossier

Voor meer informatie en/of een snelle online demonstratie, klik hier

Wij helpen u graag verder.

Samen kiezen we de ideale formule voor u, aangepast aan uw wensen.           

< page up >