[NL] - [EN]
DELTA POINT OCS uw partner in debiteurenbewaking

Het succes van een onderneming hangt niet alleen af van het vinden van klanten. Het is even belangrijk uw klanten te kennen en hun betalingsgedrag op de voet te volgen. Indien de debiteurenbewaking niet correct wordt uitgevoerd loopt uw bedrijf niet te onderschatten risico’s op. Er is een slogan die zegt "voorkomen is beter dan genezen"

Uit de vele contacten met bedrijven is gebleken dat een adequate opvolging van debiteuren meer en meer een noodzaak wordt om het bedrijf financieel gezond te houden.

Delta Point OCS heeft een innovatief en uniek online- debiteurenbewakingssysteem ontwikkeld die gebaseerd is op gebruiksvriendelijkheid en waar de wensen van onze klanten centraal staan. Dit blijkt uit de grote parametereerbaarheid van het ontwikkelde systeem.

Delta Point OCS is een innoverend en dynamisch bedrijf dat zich engageert deze innovatie verder te zetten en zich te onderscheiden van zijn concurrentie.

Delta Point OCS staat voor transparantie en zakelijke correctheid en werkt met een lange termijn visie ten aanzien van haar klanten.

Delta Point OCS stelt zich tot doel de directe en indirecte kosten van uw bedrijf te optimaliseren teneinde een betere cashflow en financiële gezondheid van uw bedrijf te bewerkstelligen.

Voor meer informatie en/of een snelle online demonstratie, klik hier

Wij helpen u graag verder.

Samen kiezen we de ideale formule voor u, aangepast aan uw wensen.

 

< page up >