BillingByWeb
  CollectingByWeb
  Commerciële service bedrijven
  Kwaliteitsanalyse
  Juridische opvolging en begeleiding
  Ideale Formule
  Online Demonstratie

[NL] - [EN]

IDEALE FORMULE

Om u steeds op de beste manier van dienst te kunnen zijn, hebben wij twee formules ontwikkeld: enerzijds is er het gebruik van “CashflowByWeb” en anderzijds het gebruik van “CashflowByWeb” gekoppeld aan dienstverlening.

   

“CashflowByWeb” – uw software voor debiteurenbewaking

U doet uw debiteurenbeheer volledig zelf:

Dankzij “CashflowByWeb” gebeurt alles automatisch, vlot en snel. De look & feel wordt aangepast aan de huisstijl van uw bedrijf door middel van logo’s en digitaal briefpapier.

“CashflowByWeb” met dienstverlening:

Dienstverlening – professioneel, klantvriendelijk en correct:

Naast ons softwarepakket kan u ook van onze dienstverlening gebruik maken. Dit houdt in dat wij telefonisch contact opnemen met uw debiteuren.

Het grote voordeel van goed voorbereid en professioneel telefonisch contact is de snelheid en de directheid. We stellen een vraag en krijgen direct antwoord.

Delta Point OCS zal ook inspelen op eventuele opmerkingen en bezwaren van uw debiteuren en optreden als bemiddelaar indien nodig. Soms is het ook zo dat uw klanten bepaalde problemen niet direct bij u melden. Delta Point OCS treedt op als onafhankelijke, derde partij, waardoor uw klanten in alle sereniteit probleemstellingen kunnen formuleren. Uiteraard gebeurt dit steeds op een correcte en klantvriendelijke manier.

Uw huisstijl (Private Label) of de onze (Delta Point OCS)

U heeft de keuze om alles te integreren in de huisstijl van uw bedrijf of om uw debiteurenbewaking onder de vlag van Delta Point OCS te laten gebeuren.

Wanneer u ervoor kiest om alles in uw huisstijl te communiceren, dan treden wij op in uw naam. Dit komt uiterst professioneel en verzorgd over: u heeft als het ware overal aan gedacht, de klant weet dat u uw zaken serieus opneemt. U maakt een zeer sterke, assertieve indruk zonder agressief te zijn en zonder dat de klant weet dat Delta Point OCS de dienst uitvoert.

Kiest u ervoor om uw debiteurenbewaking openlijk via Delta Point OCS te laten gebeuren, dan zien uw debiteuren dat er steeds een derde, waakzame partij meekijkt. De klant is op zijn hoede, want nu is het niet meer zijn woord tegen het uwe.

Voor meer informatie en/of een snelle online demonstratie, klik hier

Wij helpen u graag om uw debiteurenbewaking zo vlot en eenvoudig mogelijk te laten verlopen.

Geef ons een seintje en dan kiezen we samen de beste formule voor uw debiteurenopvolging.

Info:

www.debiteurenbewaking.eu

www.CashflowByWeb.eu

 

 

< page up >